Sanningen ar att mi aldrig var omoder gallande ett autentisk dejt

Narvarand finns gott ifall beska samt orsakerna stavas biologi sam fortvivlan

For att din app ska fortsatta fungera sasom det befinner sig tankt behover n fornya mot nyaste versionen. Klicka gallande knappen darfor att uppdatera!

Upplagget later som nagon anrik romantisk lustspe – singeltjej med lojalt kompisgang promenera pa dejter tillsammans hopplosa killar ino jakten gallande den stora karleken. Skad “Sok” ar ingen sot chokladtryffel att avnjuta mot kaffet.

Vi fick nagon hop besvarande sam herre blir ju fragvis, tvingas jag beratta

– stav undertecknad utspelar det ifall “kvinna, 38, ensamstaende” – saken da kanslan, uppg regissoren Maria von Heland. Nar herre kommer in inom saken da krisen bred 38 odl ar det uppemot saso ett agoni, herre tanker “shit, skall mi vara den sista lanken ino min egen biologiska kedja?”. Samt forsavit hane vill gora nagot til det odl tvingas det flanera javligt flinkt, samt da blir herre kallad desperat. Saken da rollen befinner si ej sarskilt lajbans att hava.

Ino jakten postum ett partner konfronteras Lisa tillsamman stora forraderi, kompisarnas relationsproblem samt nago fullstandig fraktion obehagliga sanningar ifall sig jag. Jakten postumt nagon herre forvandlas inom kort mot en neratgaende spiral.

– Lisa ar en dam som nagonstans ager fastat inom ett koncept ifall att det finns nagot battre oupphorligen. Hon tittar ick hur sa hon inneha, sam karl kan bli typ besatt itu saken da sortens bedrovelse. Kar kan latt fastna i det sam inte bringa ogonen stav en annan versio fran karlek, anser Amanda Ooms.

Filmen befinner sig till stora delar framimproviserad samt dejterna befinner si sma manusfria moten emellan Lisa samt nago uppsjo mer eller mindre tilltalande man. Amanda Ooms star bakom filmens rollbesattning sam do hon har anlitat befinner sig nago brokig hop aktorer – spann sidan fran vanliga akto far saval forfattarna Carl-Johan Vallgren samt Stig Larsson sasom regissoren Linus Tunstrom agera problematiska kavaljerer.

– Jag tankte att do som tendera gestalta snyggingarna skulle lite spela lite mesigare sam de sasom tender latsa mesiga fick leka fa kaxigare. Mi tog nagon vikt favoritkillar sam overtalade dem som inte ar skadespelare att forsoka. Uppsyn kompis Rolf Larsson ar forsvarare och det ar jatteroligt att han kom och gjorde nago roll.

– skad vi lade ut uppsyn bild villig webben – saso Lisa – nedanfor nagon hel dag. Andock sjalv inom centru liv ager alla viktiga moten skett forankrade at andra kompisar eller igenom mitt arbete. Det finns evigt en lank.

– Men mig age kommit fram mo att ino centru leverne age mi ick mott den gubbe som sjalv kande att jag kunde frige kontrollen odla massor tillsammans att mig tor lite en baby. Och darpa ager grima lyckad yrkesutveckling och centru destination tillsamman att befinna konstnar varit ett bamse karlek – mig befinner si grymt foralska ino jag sjalv. Darjamte ager jag mina personliga historier – sjalv ar ett barnunge at nagon som ej ville leva, sam sadana saker satter avta ledtrad. Sa det ar nagon kombination ino mitt kollapsa. Men mig tycker att nagot utav det modigaste kar kan handla befinner sig att frambringa nagon familj.

Darefter Amanda Ooms flyttade tillbaka mo Sverige efter flera ar utrikes ager hon varit helt verksam. Hon ager lirar Lasermannens mor inom Mikael Marcimains hyllade foljd, en sort dragit i gang det kreativa centrat Nollpunkten hemma inom Skane. Om en stund syns hon i Peter Birros nya tv-serie “opp mot batalj” och i var skal hon agera in ett ann sa lange forborgad hinna tillsamman stamnin Ooms spelade ungerska heta kvinnor huvudrollen inom Troells senaste spelfilm, “odl dodsblek sasom nago kokai” fran 2001.

– Han astadkommer ju blott ett fars rulle vart femte, sjatte ar odla mig befinner sig euforisk over att sjalv tillats deltag ate.

– darbort age jag stora tankar ifall mitt satt att leva sam delar tillsammans mej fran dom. Mig utgar a att alla persone astadkommer odla smakligt de kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *