Vi kysstes villi nyar, han var mina andra kyss saken da kvallen

Tanken kanns fasten odla vidstrackt dan att jag avfardar saken da genast

Orden ljusrod ino hjartat bara sjalv ens tanker villig de dar. Skulle nagon betydelse veta avliva befinner sig hederlig saken da meningen det perfekta giftet.

Sjalv hade kant villig mig det allareda ett dag fore. Sjalv ledsen en dag innan honom. Jag hapn mycket ovanfor hur finemang jag ar kungen att studer manniskor. Det befinner sig tillrackligt ett karaktar de flesta tilldelar sig jag, skad efterso mina extrema hjarnspoken vrider och vander sjalv gallande en manniskas uppforande ino det minsta detalj. Samt nyligen en dag fore kande sjalv gallande mej att nagot var misstag.

Vi gick ut och pratade ifall jazz, framtiden samt ex. Darefter gick jag in och spydde i mugge. Dagen postumt vaknar mi at nago vanforfragan. Villi bussen pavag bo morgonen foljande, avtrubbad sam tillsammans gardagens smink, slar tanken mej hurda det skulle befinna att finnas hans. Ett manad gar, en inbjudan till nago gemensams kamrat galej dimper in gallande Facebook samt sjalv ser att han befinner si bjuden. Mig gar in villi Facebook nagon gang inom kvarten sam tittar forsavitt han ska folja. Det skall han.

Vi hanger bot kvallen. Det befinner sig icke otaliga minuter jag astadkomme nagot annat. Mi, sasom alskar att dansa och lask drinkar, ar den som nu star och tala med nagon frank laka kvallen. Vi la oss villig nagon badd samt lag darborta ino hur sa saso kandes 5 minuter, skada sasom inom verkliga fallet var 4 timmar. hade allihopa dragit bostad sam vi var do sista kvar. Vi tog ett taxi bo till ja samt sov i karna gasthus sta karna rum vart forut raddigt.

Det varenda nagon egendomlig kansla. Sjalv age haft atskillig one night stands for skad aldrig haft saken da kanslan sjalv hade villig morgonen. Det varje sasom att vi allareda varit tillsammans i ett ar och att vi kande varandra enastaende. Pavag mot bussen kysser mi honom och anser att mig villig traffas ate.

Darefter borjar nago varaktig kontakt samt enbart en vecka framti fa han ne av staden han plugga ino for att mota undertecknad. Vi traffas mycket samt lange. Jag aker sam bor hos honom nagon helg. Vi befinner si som tv samt det skrammer mig i ringa man att det inneha vandrat odl hastig fram. Det saso kandes sa finemang. Vi fortsatter traffas men fredagen den 31 mars sker nagot.

Sjalv varje en dag innan honom sam kande itu att nagot var inkorrekt. Skad sjalv var ickeverbal sam vi traffades villig Non Solo bardisk och pluggade at hogskoleprovet. Mirakel var traff blev sjalv lugnare samt lugnare samt forsokte forma undertecknad sjalv att mina misstankar varenda felaktiga.

kissbrides.com titta på de här killarna

Villi ett defilera darfor at ga till bussen stannar han till. Han uppge att han vara tvungen saga nagot. Sjalv, inom min naiva bubbla sasom omedelbart uppstatt, anta att han amna undra ifall det amna bli vi par. Andock, istallet.

Mi star samt vantar pa att han skal tillsatta nagot, format ”For mig tycker om de SUPERMYCKET samt VILL bliva TILLSAMMANS mi ASLKAR OCH befinner si foralskad ino JUST DIG. ”. Skad istallet, tystnad.

Mi skrattar at, fragar forsavitt han skojar. Han titta icke skamtsam ut, alls. Forsavitt man kan beskriva att det kanns som att enkom tankarna, noll ovrigt, snurrar, sa vart det exakt sa. ”Vad… trakigt”, uppg jag. Det befinner si hygglig sa det kanns. Odla jakl djavlig skittrakigt att han icke uppskattar undertecknad.

Enar slar det mej

Nar han forklarar varfor han behandlat undertecknad sasom han gjort nar dett age varit hans egentliga emotioner skrattar sjalv nastan at honom. Vill hellre att han skall vara tyst. Tillslut ids mi ej sta och granska villig nar han oppnar munnen, forsoker framfora nagot, huttrar fram nagot, andock stanger munnen ater. Mi ringer ett droska, ser pa honom samt sager, ”du befinner si en grann kis men n inneha varit sa javla dum.” Forsenad promenerar sjalv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *